Om

Michael:

 

FACTS:

Michael har ernæret sig som professionel magisk underholder siden 2000.

2006 og 2007 vandt han 1. pris i close-up magi i Magisk Cirkel Danmark.

 

2008 blev han nr. 3 ved de Nordiske Mesterskaber i Oslo.

Michael er kåret som den 3. bedste børnetryllekunstner i Norden ved Nordiske Mesterskaber i Aalborg.

Michael er underholdende på både dansk og engelsk. Ingredienserne er selvironi og fingersnilde. Lige dele humor og trylleri.

Michael har udgivet 10 forskellige undervisnings DVD'er om trylleri, jonglering og diabolo. De har solgt i 10.000 eks. i Danmark og kan lånes på landets biblioteker eller bestilles på www.shopmagic.dk

Ikke alle kan fastholde publikum gang på gang og levere varen HVER gang. Det er DIG som arrangør, der huskes for et genialt program, hvad enten det er firmaet eller festen der skal huskes for noget morsomt, magisk og positivt. Book derfor en professionel underholder:)

 

BOOK MICHAEL IDAG: 20 92 70 03

Michael var en fornøjelse at have med på messen HI 2011, hvor han i 4 dage tryllede og styrede rouletten. Hans forståelse for vores koncept gjorde, at han var med til at fastholde kunderne på en god og sjov måde. Michael var positiv og imødekommende - meget professionel og absolut anbefalelsesværdig.

 

-Lars Larsen, Markedschef, AGA A/S

 

Nyheder:

Oplev Michaels nye show på fregatten:

 

www.fregatten.dk

Oplev Michael med venner til Magisk Cabaret fire gange årligt. Se datoerne på www.k-i-b.dk

Referencer:

På kort tid lykkedes det Trylle-Michael at fange tilskuernes opmærksomhed. Kombinationen af fascinerende trylletricks og hurtige bemærkninger løfter hurtigt stemningen og humøret. Specielt den store fingerfærdighed og de afsluttende kortkunster forbavser og forundrer publikum.

 

- Ann-Dorrit Junker-Andersen, Arrangør, Synoptik A/S

 

Tak for indsatsen. Det var dejligt at du blev der dagen ud. Vi skriver os bag øret, hvad du ellers har i ærmet af underholdningsmuligheder.

 

- Frands Havaleschka, Formand, Spastikerforeningen

 

Copyright © All Rights Reserved